Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Verhalen rond de kachel

9 februari | 20:00 - 22:00

€22,50

Op deze culturele avond zal een verhalenverteller, een dichter en een singer-songwriter zijn of haar werk laten horen. Het belooft een gezellige en mooie avond te worden.

De namen van de artiesten:

Rob Boudestein (Den Haag, 1947) publiceerde verhalen en gedichten in een groot aantal literaire tijdschriften en gelegenheidsbundels. Hij treedt regelmatig naar buiten met – meest lichtvoetige – poëzie. Soms individueel, vaak samen met de mannen van het Light Verse Collectief.

Ken Besuijen, al op 16-jarige leeftijd speelde Ken Besuijen (Meppel, 1994) in de omgeving Meppel zijn eerste voorstellingen met het repertoire van Wim Sonneveld. In de jaren erop is de olievlek langzaam uit gaan breiden en speelt hij in theaters, tussen de schuifdeuren en bij tal van verenigingen. Inmiddels is hij 28 jaar en speelt hij dit repertoire nog altijd met grote overtuiging en veel bewondering voor de oude meester. En het is niet bij Wim Sonneveld gebleven, want Ken heeft inmiddels ook ander repertoire in zijn voorstelling opgenomen.

Nelle Raaphorst uit Fochteloo. Nelle vertelt voor jong en oud. Van sprookjes tot waargebeurde levensverhalen. Op verzoek vertelt ze persoonlijke verhalen bij feestelijke en/of droevige gebeurtenissen. Buiten bij het vuur, binnen bij een vereniging, een gezin of een theater. Nelle vertelt waar ze maar gevraagd wordt. Nelle: “Het mooiste aan vertellen van verhalen is het zien genieten van de luisteraars. Om hen mee te nemen op een reis en hen van alles te laten beleven. Daarnaast geniet ik er zelf ook erg van.”

Entree € 22,50 inclusief koffie/thee bij aanvang, en eigen gebakken koek.
De avond begint om 20.00 uur.
De Hooiberg is geopend vanaf 19.30 uur.
U kunt telefonisch of via mail reserveren.

Gegevens

Datum:
9 februari
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€22,50
Activiteit Categorieën:
,
Activiteit Tags:
,

Locatie

Landgoed Welgelegen
Prinsesseweg 8
Koekange, 7958 RT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0522-451771

Organisatoren

Ria Westerhuis
Familie Bout