Bel ons: 0522 - 451771

 

 

Zakelijk Vergaderen op Landgoed Welgelegen

Welkom bij Landgoed Welgelegen – De Perfecte Locatie voor Zakelijk Vergaderen

Bent u op zoek naar een exclusieve en inspirerende locatie voor uw zakelijke vergaderingen? Zoek niet verder. Of u nu belangrijke beslissingen moet nemen, teambuilding wilt bevorderen of gewoon even wilt ontsnappen aan de drukte, Landgoed Welgelegen biedt de perfecte setting voor uw vergadering in een prachtige omgeving.

Onze vergaderzaal is gelegen in een omgebouwde hooiberg. Op de benedenverdieping van de Hooiberg bevindt ons Landrestaurant, waar wij heerlijke gerechten serveren uit eigen keuken. Het is dan ook mogelijk om tussen de vergadering een lekkere lunch en/of diner bij te boeken, afkomstig uit ons eigen restaurant.

Als u tijdens de vergadering behoefte heeft aan een pauze, dan kunt u eenvoudig een frisse neus halen door een wandeling (groot of klein) te maken vanaf ons Landgoed. De ideale manier om met een frisse blik de vergadering te hervatten.

Onze vergaderzaal kan aangepast worden in de opstelling die u wenst. Ook kunt u gebruik maken van het tv-scherm, waardoor u uw computerzaken ook kan projecteren op groter beeld.

Wij bieden drie vergaderarrangementen aan, ieder te boeken vanaf 10 personen:

2- uurs arrangement – € 12,50,- p.p

4- uurs arrangement – € 20,- p.p.

8- uurs arrangement – €35,- p.p.

Naast het gebruiken van de vergaderzaal en de vergaderfaciliteiten, zijn de arrangement ook inclusief:

– Onbeperkte koffie, thee en water

– Chocolaatjes/snoep

– Eigengebakken koek

– Schaal met fruit (alleen inclusief bij het 8-uurs arrangement)

 

Wilt u mee informatie over het plannen van een vergadering op ons landgoed, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Neem contact op